Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Øvrige referencer

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Øvrige referencer

 

Alborg Industries (www.aalborg-industries.com) laver primært kedler, men de har også en division, som producerer kølere. Flere af beholderne til disse kølere bliver belagt med FBE for at forhindre korrosion fra det kølende medie.

 

En anden reference er Sønder Højrup beholderfabrik, som får  beholdere coatet indvendigt med FBE, for at forhindre korrosion på grund af kondens og salte eller andre korrosive medier. se (www.beholderfabrik.dk)

 
Dalum Papirfabrik, (www.cyclus.dk), producerer papir. I denne proces er der mange våde applikationer og dermed høj fugtighed samtidig med høj temperatur. Det medfører kraftig atmosfærisk korrosion, som alm. coating ikke kan modstå. Der belægges mange emner på Dalum Papir med FBE. Det gælder eksempelvis maskinstativer, konstruktioner, rammer og hele gangbroer
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk