Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Afrensning af bundmaling

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Afrensning af bundmaling

 

Sponge Jet har vist sig særligt anvendeligt til afrensning af bundmaling på både. Det gælder både selve bundmalingen, primeren og evt. gelcoaten, hvis der er osmose i glasfiberen.

Sammen med bådbyggeren Walsted på Thurø ved Svendborg (www.walsted.dk) er der lavet flere forsøg vedr. afrensning af bunden på skibe og både og de har vist at der kan spares meget tid ved en resning med Sponge Jet.

Fordelen ved afrensning med Sponge Jet er at metoden ikke støver og at den er mijøvenlig idet al affald opsamles.

 
     
 

Til at rense bunden på både anvendes Sponge Jet Silver 80, som giver den bedste hastighed på opgaven uden at beskadige bunden af båden. 

Der kan som udgangspunkt renses 5 kvadratmeter pr. time med Sponge Jet. Efter rensningen er bunden ren og en smule ru og er derfor klar til den efter følgende bundmaling.

 
     
Det kan valgfrit vælges, om også primeren skal fjernes, såfremt den trænger til at blive fornyet. Er der tegn på osmose angreb, kan dette også afhjælpes med afrensning med Sponge Jet.

Jakob Albertsen har udkørende hold der kommer og foretager afrensningen på stedet. Forventet pris for standard båd er 20-30.000 kr. plus moms.

 
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk