Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Andre anvendelser

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Andre anvendelser


På land anvendes FBE mange andre steder. Det sker typisk hvor alm. malinger ikke giver tilstrækkelig beskyttelse imod korrosion og slid, og hvor farven ikke er vigtig. I enkelte tilfælde hvor farven er vigtig, er det muligt at belægge en dækfarve af polyurethan uden på belægningen af FBE.

 
Eksempelvis papirfabrikker anvender FBE til bekyttelse imod atmosfærisk korrosion på stativer, bjælker, gangbroer og lignende hvor den atmosfæriske korrosion inde i fabrikken er særlig hård på grund af den høje temperatur og den høje fugtighed, samt de korrosive salte i luften
 
Andre anvendelser er vandværker og spildevandsselskaber samt havneanlæg og svømmehaller, som kan anvende FBE på deres konstruktioner i forbindelse med det aggressive, hvor der dels fugtigt året rundt, men også til tider er et kemisk miljø. Her er det typisk emner som lejdere, beslag, gangbroer, understøtninger m.fl.
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk