Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Anvendelse

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Anvendelse

 

Komposit materialer kan anvendes på en lang række af emner. Typisk anvendes de på metal og på beton som effektiv beskyttelse imod korrosion, slid og kemikalier. Udover pumper belægges ofte ventilatorer, da det hindrer påbagningen af uønskede belægninger. Energiforbruget til pumper og ventilatorer falder typisk 5 - 10% efter en coating med kompositmaterialer, da materialer er særligt glatte.  
     

Det er ligeledes muligt at reparere skader på slidte dele med kompositmaterialer. Hertil anvendes en særlig spartel komposit, som på den rette rensede og rugjorte overflade har en vedhæftning og en styrke, som gør selve reparationen stærkere en det materiale den typsik er påført på. Reparationen anvendes ofte i de tilfælde hvor det er bekosteligt eller meget vanskeligt at fremskaffe nye dele.

 


     
Endelig kan komposit materialerne anvendes på emner, hvor der er meget slid fra partikler i det medie der transporteres. Det kan være kulstøv, sand eller pulverprodukt, som på kort tid kan erodere eller slide bort selv stærkt metal, evt. i en kombination af temperatur og korrosive omgivelser. Komposit materialerne vil dels modstå sliddet, dels den korrsosive påvirkning og derfor give emnet en stærkt forlænget levetid.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk