Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Anvendelse

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Anvendelse

 

Sponge Jet har 3 primære anvendelser. Offshore er produktet anvendeligt, idet der hurtigt og uden særlige krav til afdækning kan rense og sandblæse overflader. Herudover har produktet en særlig god evne til at fjerne den forurening, der er i overfladen af salte og syrer, hvorved ståloverfladen hurtigere bliver klar til coating.  
     

På kraftværkerne og kraftvarmeværkerne er Sponge Jet særlig anvendeligt, idet det ikke støver og heller ikke generer de omgivende personer eller det inventar der er i lokalet. Der kan således renses og blæses på anlæg inde på selve kraftværkerne, uden at det generer følsomt udstyr eller de personer der arbejder i lokalet omkring stedet hvor der renses eller sandblæses. På kraftværkerne bruges produktet ligeledes til at rense turbineskovle for belægning.

 

     
I marine industrien, på værfterne og ombord på skibene er Sponge Jet anvendeligt nede i tanke, på svejsesømme, på gennembrændinger, hvor der normalt ellers bruges mekaniske værktøjer. Herved forbedres renheden og ruheden af stålet og dermed holdbarheden af coatingen. Om bord er Sponge Jet anvendeligt til den løbende vedligeholdelse mens skibet sejler.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk