Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Download præsentation

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Download præsentationer om Keramisk Komposit

 

Der er lavet et lavet et lille skrift, som er et uddrag af vort temakatalog. Dette skrift formidler på nogle A4-sder, hovedtrækkene omkring vor belægning med keramisk komposit. Skriftet er oversat til pdf-format. Skriftet kan dels bruges til selv at få et overblik, men den kan også bruges til at vise til kunder og evt. brugere af Keramisk Komposit coating. 

For at se skriftet, tryk på billedet til højre:

 
     

Der er desuden lavet en præsentation af vor coating med Keramisk Komposit, der dels i tekst, men også i billeder, beskriver om denne specielle coating og om hvordan den bliver til.

Præsentationen er lavet i Powerpoint, men oversat til en pdf-fil, som i acrobat reader kan vises, som om den var en Powerpoint fil.

For at se præsentationen, tryk på billedet til højre:

 

Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk