Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Energibesparelses projekt

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Energibesparelses projekt

 

Der er af flere omgange lavet undersøgelser af den positive effekt på pumpers energiforbrug ved at coate dem med Chesterton komposit. Den seneste større undersøgelse her i Danmark er lavet i 2005. Projektleder var Lokalenergi i Århus (www.lokalenergi.dk). Projektet er iværksat og økonomisk støttet af de danske energiselskabers brancheforening Elfor (www.danskenergi.dk). En sammenfatning af projektet kan fås ved at klikke på billedet til højre.

 


 

   

I projektet deltog Teknologisk Institut (www.teknologisk.dk). I Århus med deres tribologiafdeling og i Tåstrup med loboratoriestests på en speciel teststand og ved feltstudier, hvor der ude hos brugerne af pumper blev foretaget samtidige målinger af flow, tryk og effekt og dermed virkningsgrads forbedring. Hovedrapporten kan downloades på billedet til højre. Rapporten er i pdf og den fylder ca. 1 MB.

 


 

   

I projektet har det været muligt at forklare hvorfor en coating med Chesterton komposit giver store energibesparelser og under hvilke driftsforhold og pumpedesign. Der er desuden i bilagsrapporten redegjort for hvorledes tabene i pumper er fordelt og hvorledes disse tab kan forværres ved slid, korrosion eller kemikalier. Bilagsrapport fra projektet kan downloades ved at klikke på billedet til højre. Rapporten er i pdf og fylder ca. 3 MB.

 


Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk