Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Faciliteter Svendborg

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Faciliteter i Svendborg

 

I svendborg råder vi over ca. 3.000 kvadratmeter produktionsareal fordelt på flere bygninger.

Udover traditionelle sandblæsningsfaciliteter og den større slyngrenser, råder vi i Svendborg over en fuldt udstyret våd kabine til traditionel industrilakering. Hertil kommer et større værksted til kompositarbejde og arbejdet med Sponge Jet.

 
     

Til vores produktion med FBE, Fusion Bonded Epoxy, en særlig stærk pulver epoxy, råder vi i Svendborg over to større produktionsanlæg.

En vigtig del af disse er ovnene, som vi har to af. En 6 meter ovn og en 12 meter ovn. Begge ovne har en åbning på ca. 2 x 2 meter.

 
     

Herudover råder vi til produktionen af FBE over to pulverlakeringsanlæg i form af to pulverbokse.

Pulverbolsene er på henholdsvis 6 og 12 meters længde og de er delvis automatiseret, således at processen med påføring af FBE kan foregå hurtigt og med en ensartet kvalitet.

 
     

Vi råder desuden over udkørende hold, der kan betjene vores kunder ude hos dem selv.

Ca. halvdelen af vores job udføres ude hos kunderne og hertil råder vi pt. over 2 varebiler, som er udstyret med alt nødvendigt udstyr, for at kunne servicere vore kunder ude i marken.

 
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk