Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Firmaet

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Firmaet Jakob Albertsen A/S

 

Firmaet Jakob Albertsen A/S er fra 1902 og har således overlevet de første 100 år. Vi arbejder med Functional Coating, som ikke har til formål at give en speciel farve, men alene at beskytte det coatede emne imod korrosion, slid eller påvirkning fra kemikalier.

Firmaet har i alle årene arbejdet med beskyttelse imod korrosion, helt fra de først år med lakering af cykler og automobiler, over undervognsbehandling, til den moderne industrilakering, der i dag kendetegner firmaet.

Firmaet er et meget solidt famileforetagende, som nu har overlevet tre generationer. Virksomheden er meget pligtopfyldende og serivcerer altid sine kunder bedst muligt, sådan som det altid har været ånden i virksomheden.

    
     
Firmaet er i disse år ved udvikle sig fra det mindre industrilakeringsfirma til en større moderne virksomhed, med flere varer på hylderne og et større kunde sortiment. Det sikrer fremtiden. Vi fastholder i forløbet vores fokus på coating excellence, dvs. altid den optimale løsning og kunden i centrum.    
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk