Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Kemikalie resistens

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Kemikalie resistens for FBE

 

FBE har en særdeles god kemikalie resistens. Det kan klare belastningen fra næsten alle petrokemiske stoffer, men også flere syrer og baser. Dette er dels en fordel i forbindelse med coating af rør og tanke og beholdere, hvor disse stoffer skal opbevares og transporteres, men det er også en fordel, når emnerne skal renses.

 

Det gælder for eksempel afsyring af rør og tanke med det formål af fjerne begroning eller scale. Her er belægningen i stand til at klare selv skrappe rensemidler unden at den tager skade.

 

Nedstående kemikalie resistens tabel er ikke udtømmende. Der findes masser af stoffer og materialer, som ikke er opført på listen, men som produktet er resistent imod. Spørg i disse tilfælde og vi vil undersøge med vor leverandør Jotun om det er tilfældet.

 
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk