Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Laboratorie tests

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Laboratorie tests

 

I forbindelse med de enkelte udførte projekter omkring energibesparelse ved at coate indersiden af pumper med Chesterton komposit er der lavet flere laboratorie tests. Præsentationen til højre sammenfatter hovedtrækkende ved laboratorie testene fra de seneste projekt. Præsentationen er lavet af Lokalenergi i Århus (www.lokalenergi.dk) i samarbejde med Teknologisk Institut (www.teknologisk.dk).

 


 

   

Der er lavet yderligere laboratorie tests. Præsentationen til højre viser alle testene fra de ialt 2 projekter der er udført vedr. coating af pumper med Chesterton Komposit. Præsentationen viser udover resultaterne mere detaljeret hvorledes prøvestanden er opbygget. Der vises resultater fra både Desmi pumper (www.desmi.dk) og Grundfos pumper (www.grundfos.dk)

 


 

   

Inspirationen til specielt det sidste coating projekt er hentet fra de resultater, som der er opnået på det tekniske universitetet i Darmstadt, Tyskland (www.tu-darmstadt.de). Her har man i en årrække forsket intensivt i energiomsætningen i pumper og kan således detaljeret beskrive tabene i pumper og hvorledes de reduceres, blandt andet ved en coating.

 


Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk