Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Levetidsbetragtninger

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Levetids betragtninger

 

I forbindelse med de enkelte udførte forsknings projekter omkring energibesparelse ved at coate indersiden af pumper med Chesterton komposit er der nogle betragtninger omkring energibesparelsen set over tid. Disse betragtninger er kaldt levetidsbetragtninger, ofte kaldes de også life cycle cost eller livs cyclus analyse. Der er dog her tale om simple betragtninger og præsentationen til højre viser i korte træk, hvad der er gjort af forudsætninger for beregninerne. Klik på billedet til højre.

 


 

   

Der er overordnet set to betragtninger i modellen for levetidsbetragtninger i forbindelse med coating af pumper. Den første betragtning her til højre gælder en ny pumpe som coates med det formål at den dels bliver en lille smule bedre, men vigtigst at den beholder sin gode tilstand i årene fremover uagtet at det medie der pumpes er slidende eller korrosivt. Ved hjælp af det lille regneark er det muligt selv at gøre sine forudsætninger og se resultatet heraf. Klik på billedet til højre.

 


 

   

Den anden betragtning i modellen som er vist her til højre er betragtningen om at man coater en eksisterende pumpe med det formål at den bliver en hel del bedre end tilfældet nu, hvor den har kørt med et korrosivt eller et slidende medie i mange år. Pumpen bliver efter coating omtrent som ny og den fastholder sin gode virkningsgrad i årene fremover. Ved hjælp af regnarket til højre er det muligt at gøre sine forudsætninger vedr. en eksisterende pumpe og se resultatet heraf. Klik på billedet til højre.

 


Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk