Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Marine

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Marine anvendelser

 

Værfterne har taget FBE til sig som effektiv beskyttelse af deres saltvandssystemer om bord på skibene. Det gælder specielt det Mærsk ejede Lindøværft ved Odense, som bruger belægningen til deres ballastsystemer på containerskibene. Der belægges hvert år mange kvadratmeter af rør til Lindø.


   
Øvrige værfter, herunder de Mærsk ejede i Stralsund og Kleipeda, men også mindre danske værfter bruger belægningen til at beskytte deres saltvandssystemer om bord på skibebene. Udover ballastsystemerne belægges også kølevandssystemer til hovedmotoren.  
     
Belægningens styrke har rygtedes på det Mærsk ejede Lindø, således at der nu også belægges andre emner end kølevandssystemer. Der belægges således lejdere og rælinger, filtre, beslag, øjer og meget mere. Disse emner belægges primært fordi der er slid på disse emner og at alm. malingssystemer ikke kan modstå et sådant slid.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk