Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Materiale til rensning

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Materiale til rensning

 

Sponge Jet materiale til rensning består af små svampe af polyurethan, der kan være armeret med små partikler efter behovet.

 

Den grønne type af Sponge Jet er ikke armeret. Den laver således ikke profil i overfladen og benyttes mest til affedtning og let rensning.

 

Den hvide type af Sponge Jet kan være armeret med bagepulver, plasticpartikler eller glaspartiker og anvendes til den mere agressive afrensning af for eksempel snavs, forurening, sod, grafitti mm. på bygninger, træ, mursten, kalksten og så videre.

 

Er der behov for mere agressiv rensning, hvor det afrensede medie sidder bedre fast, kan det være nødvendigt at bruge det grå Silver materiale, som er armeret med meget fine aluminiums oxid partikler.

 

Klik på billedet til højre at se specifikationer over materialerne til afrensning.

 

 
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk