Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Miljø godkendelse

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Miljøgodkendelse for FBE

 

I hærdet form, det vil sige den færdige belægning af FBE er lige så ufarligt som almindelig plastic. Belægningen kan således betraktes som almindeligt brandbart affald, som på de moderne affalds forbrændingsanlæg kan forbrændes på forsvarlig vis.

 

I uhærdet tilstand, det vil sige som pulver er FBE skadelig, dels fordi pulverstøv er farligt at indånde, dels fordi alle epoxyer kan give allergi overfor epoxy, når de kommer i kontakt med huden. Derfor bærer vore medarbejdere støvtætte dragter, handsker og åndedrætsværn, når de betjener de anlæg, hvor FBE'en forefindes som pulver i uhærdet tilstand.

 

Der findes følgende attest fra et engelsk testselskab, som anfører at produktet i hærdet tilstand ikke har nogen effekt på vandmiljøet og dermed ikke afgiver stoffer til omgivelserne der er skadelige for levende individer.

 


  

Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk