Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Offshore

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Offshore anvendelser


Offshore på platforme har man store problemer med korrosion.

Det skyldes dels de salte omgivelser og den megen transport af saltvand på platformene til køle- og renseformål. Det skyldes imidlertid også de meget aggressive og slidende medier der pumpes op fra undergrunden, samt de stoffer der bruges på platformen til produktionsprocessen.

 
     

FBE anvendes primært på platformene til coating af indersiden af

rør, hvilket beskytter imod korrosion fra saltvand. Det er for eksempel kølevandsrør og procesrør, som bliver coatet på indersiden for at give en effektiv beskyttelse. I mange tilfælde anvendes FBE også til at coate rustfrie rør, for at undgå galvanisk korrosion, når de sættes sammen med sort rør.

 
     
Offshore anvendes der også FBE til at coate tanke og beholdere til køleformål. Varmt saltvand er meget aggressivt og der skal super duplex eller SMO til, hvis man vil undgå korrosion fra varmt saltvand. Derfor anvendes FBE ofte til at coate indersiden af tanke og beholdere til køleformål, idet der herved kan anvendes en mindre ædel legering.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk