Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Overflade forberedelse

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Overfladeforberedelse

 

Før et emne er klart til coating, skal der ske en overfladeforberedelse. Ved FBE er der krav om stor grad af renhed og stor grad af ruhed. Disse parametre er vigtige for en optimal og høj vedhæftning af coatingen.

 

Renhed og ruhed opnås ved sandblæsning i vor manuelle blæsekabine, hvor der blæses med stålgrit og korund ved ca. 10 bar. I den manuelle kabine foregår normalt kun indvendig blæsning af emner.

 

 

 

 

Er der tale og lange og lige rør, har Jakob Albertsen A/S udviklet en særlig blæseautomat, som gør det muligt at blæse inde i rør på op til 12 meters længde i op til Ø1000 mm. Blæseautomaten betjener sig af fire blæsedyser, der blæser på det roterende rør, mens det bevæger sig ind over automaten.

 

Kvaliteten af blæsningen bliver herved lige så perfekt, som ved den manuelle blæsening, selv ind på midten af de lange rør.

 
     

Det meste af den udvendige overflade forbedelse til FBE foregår på en slyngrenser.

 

Slyngerenseren hos Jakob Albertsen A/S er i stand til at blæse op til 12 meter lange emner, som placeres på en horisontalt kørende vogn. Herefter føres vognen ind igennem slyngrenseren, hvor selve slyngrensningen sker med stålkugler, som giver en perfekt renhed og en passende ruhed til formålet.

 
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk