Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Påføring

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Påføring af FBE

 

Det er vigtigt at overholde specifikationerne udstukket af leverandøren af FBE til punkt og prikke, da det ellers ikke giver det ønskede og holdbare resulatat.

 

Første vigtige step er affedtning og sandblæsning med det formål at give emnet tilstrækkelig renhed og ruhed for at belægningen får den ønskede vedhæftning til underlaget.

 

 

 

 

Næste step er selve påføringen af FBE. Her gælder dels krav til temperaturer og krav til påføringsudstyr, der samlet set gør det muligt at påføre op til 500 my i en påføring.

 

Produktet skal have de rette betingelser for at hærdeprocessen forløber optimalt. Er de rette betingelser til stede, sker en hærdning af produktet på sekunder.

 
     

Endelig er der kontrolfunktionen, hvor det dels sikres at alle betingelser undervejs i processen er forløbet korrekt, dels at den færdige coating har den nødvendige kvalitet.

 

Det er muligt på de følgende undersider at læse mere om vore processer, for at opnå det perfekte resultat.

 
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk