Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Påføring

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Påføring

 

Før at det er muligt at belægge en overflade med komposit er det nødvendigt at overfladen er ren og ru og fri for nogen form for forurening, da det ellers ved skade vedhæftningen til underlaget og dermed reducere levetiden for belægningen. Er der forfor tale om brugte emner, der skal belægges, er det nødvendigt med adskillige afrensninger, før overfladen er klar til komposit belægningen.  
     

Afrensning og rugøring foregår ved damprensning, nedsænkning i bade af dionatvand, udtørring i ovne og en afsluttende sandblæsning, efterfulgt af kontrollerende målinger, for at sikre at al evt. forurening med syrer og salte er ude af den overflade der skal belægges. Der stilles ligeledes krav til overflade ruheden, for at belægningen får den særlige høje vedhæftning, der kendetegner den.

 


     
Efter afrensningen og den endelige sandblæsning til ønsket ruhed, kan påføringen af materialerne begynde. Materialerne er kemisk hærdende og efter sammenblanding kan de påføres med pensel rulle eller sprøjte på det ønskede emne. Der påføres altid to lag i forskellig farve, for at det er muligt at se hvorlangt man er nået, men også for efterfølgende at kunne følge evt. slid på belægningen.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk