Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Referencer

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Referencer

 

Jakob Albertsen Komposit A/S har et væld af referencer for komposit belægninger på en hel række af emner i Danmark. De ældste referencer er fra de danske kraftværker hvor materialerne nu har holdt i mere end 12 år. Det gælder således hovedkølevandspumper, absorber kredsløbspumper, kul transport dele og meget mere.  
     

Herudover findes der en lang række af referencer fra den danske industri og fra de danske forsyningsselskaber, vand, varme og spildevand. I industien har materialerne været anvendt i mange år til effektiv beskyttelse i decantere, beholdere, på snegle og andre emner, som har været udsat for særlig høj grad af slid eller korrosion. I forsyningssektoren beskyttes pumper og snegle imod sand og det korrosive medie.

 


     
Der findes også et væld af referencer fra den kemiske industri, hvor kemikalier ellers har korroderet ellers ædelt metal bort på kort tid, fordi der eksempelvis er både høj temperatur og syrer til stede. I sådanne tilfælde kan en belægning af komposit forhindre mediet i at nå ind til metallet og samtidig beskytte imod evt. slidende påvirkning.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk