Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Referencer

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Referencer

 

Der findes allerede mange referencer for benyttelse af Sponge Jet.

Dels fra offshore platfome og rafinaderier til kraftværker og atomkraftværker. De fleste steder anvendes Sponge Jet fordi det ikke støver og ikke generer personerne omkring renseprocessen.

På specielt kraftværkerne anvendes Sponge Jet til afrensning af turbine skovle eller til dekonterminering af stråleforurende emner.

   
     

Specielt til blæsning i tanke er Sponge Jet særligt anvendeligt.

Det skyldes at produktet ikke støver og det således at muligt at se hvor langt man er nået og kvaliteten af den blæste overflade.

Herudover er der den fordel at produktet ikke slår tilbage, hvorfor man kan blæse uden særligt beskyttelsesudstyr.

 

 

 

   

Både den amerikanske flåde og det engelse luftvåben har taget Sponge Jet til sig. Det skyldes dels at den efterfølgende coating har langt bedre betingelser for at holde.

Specielt luftvåbenet bruger Sponge Jet til at strippe det øverste lag af maling af, således at flyets komposit materiale kan besigtigelse for revner og skader. Det er muligt at se mange flere referencer på www.spongejet.com

   
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk