Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Tekniske data

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Tekniske data for FBE

 

Fusion Bonded Epoxy, FBE er en rendyrket functional coating, som er særlig god til beskyttelse imod kraftig korrosion. Den anvendes ofte til beskyttelse imod korrosion fra saltvand, men kan også modstå mange andre kemiske stoffer.

 

Det er muligt på undermenuerne til venstre at downloade dokumentation for kemikalieresistens.

 

Det er ligeledes muligt på de øvrige sider at downloade datablade for produktet, sikkerheds datablade og miljø datablade. Produktet er i hærdet form lige som ufarligt som plastic.

 

Det er muligt at reparere sin FBE belægning med en våd epoxy. Det er muligt at downloade datablade for for den våde epoxy.

 

Endelig har vi i undermenuerne en del materiale omkring produktet, som kan bruges ved præsentationer overfor kunder eller til dokumentation omkring produktet.

 

Udover at hente information på disse sider kan der findes mere information hos vores leverandør af Fusion Bonded Epoxy på (www.jotun.dk)

 

Endelig er det muligt at læse mere generelt om Fusion Bonded Epoxy hos (Wikipedia)

Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk