Coating Excellence Jakob Albertsen Komposit A/S
Dansk Engelsk Tysk
Bureau Veritas Logo hjemmeside 2.jpg
ftop-01.jpg
ftop-03.JPG
ftop-04.JPG
ftop-05.JPG
ftop-06.jpg
ftop-07.JPG
ftop-08.JPG
ftop-09.JPG
ftop-10.JPG
ftop-11.JPG
ftop-12.JPG
ftop14.jpg
ftop15.jpg
ftop16.jpg
top-13.jpg
Teknologi

Jakob Albertsen Komposit A/S vil være førende indenfor overfladebehandling i Danmark med hovedvægt på functional coating til industrien. Vi er dansk distributør af Sponge Jet og Chesterton Komposit.

Teknologi

 

Sponge Jet består af ganske små svampe af Polyurethan, der afhængig af formålet er armeret med små partikler af aluminiums oxid. Svampene kan bruges dels til rensning af overflader for olie og forurening, til at sandblæse og skabe ruhed i selv stærke overflader. Svampene suger støv af afblæst materiale og de har kun ringe tilbageslag på grund af deres ringe vægt.  
     

For at benytte Sponge Jet skal man anvende en blæsepotte. Sponge Jet materialet, der anvendes hældes i potten hvorefter det ved hjælp af en roterende snegl føres ud i luftstrømmen frem i blæseslangen og ud igennem den dyse, der peges mod det område der skal renses eller blæses. På potten er det muligt dels at regulere trykket, der blæses med, samt den mængde af materiale, der slynges ud mod overfladen pr. tidsenhed.

 
     
Sponge Jet kan genvindes op til 10 gange. Blæse materialet suges op med støvsuger eller alm. kost og spand og det renses herefter for sine urenheder i en recykler. Rensningen foregår ved at materialet vibreres igennem forskellige størrelse af riste, hvorved urenheder og afblæst materiale skilles fra den Sponge Jet, som atter kan anvendes i potten. Der findes to størrelser af recyklere og de kan fås både luftdrevet og eldrevet.  
Jakob Albertsen Komposit A/S      Aasiaatvej 5B      DK-5700 Svendborg      Tel.: +45 62 20 20 58      Fax: +45 62 20 15 14      mail@jakob-albertsen.dk